• Headerbilde 1

Vi på Enghaugen er stolte av våre alpakkaer, og det er jo ingen tvil om at de også er svært fotogene. Bildene på våre websider er tatt av fotograf Sissel Nystad, og vi gjør oppmerksom på dersom ikke noe annet er angitt er det hun som har kopirett til disse. Mer informasjon og flere bilder tatt av henne finnes på www.sisselnystad.com.

Her har vi et knippe av disse bildene, og er de ikke fine? Flere bilder finnes på våre Facebooksider (se lenke nederst på siden).

Enghaugen har ei gammel "smie" fått nytt liv som gårdsbutikk. Den ligger i naturskjønne omgivelser, med turstier rett ved siden av og alpakkaene beitende i nærheten. 

Butikken er åpen hver siste søndag i måneden fra kl. 11:00-15:00. Se kartet for kjørebeskrivelse til Ringstadhavna 14. Hvis du ikke har anledning til å besøke butikken, kan du besøke vår døgnåpne nettbutikk.

I Alpakkahuset møtes Rokkeringen Østfold. Vi spinner garn på "gamlemåten". Nye og gamle rokker - nye og gamle teknikker. Mer info om garn, spinning og produkter legger vi ut på www.alpakkahuset.no (krever tilgang til Facebook).

Naturlig Luksus
Produkter for den fintfølende - kvalitetsbevisste - naturelskende - friluftsmennesket - livsnyteren. Foredling av alpakkaens herlige fiber. Du kan handle her: Norsk Alpakka as

Utstyr, mat og bøker for og om alpakka og lama.  Du kan handle her: AlpakkaHuset

Se oversikt over aktiviteter og åpningstider i vår kalender.

Velkommen innom Alpakkahuset!

 

Bestill fra nettbutikken

Våre salgsvarer er tilgjengelig i egen nettbutikk med betalingsløsning for netthandel.