• Headerbilde 1

Vi på Enghaugen er stolte av våre alpakkaer, og det er jo ingen tvil om at de også er svært fotogene. Bildene på våre websider er tatt av fotograf Sissel Nystad, og vi gjør oppmerksom på dersom ikke noe annet er angitt er det hun som har kopirett til disse. Mer informasjon og flere bilder tatt av henne finnes på www.sisselnystad.com.

Her har vi et knippe av disse bildene, og er de ikke fine? Flere bilder finnes på våre Facebooksider (se lenke nederst på siden).

Vi reiste til utstillingen med 19 alpakkaer. Vi valgte å ta med de unge, det vil si fjorårets criaer og noen fra året før. Det er en fin anledning til å få vurdert "ungdommen", slik at vi kan vurdere om guttene skal gå inn i avl eller kastreres og selges som vallaker. I tillegg får vi vurdert kombinasjoner av hoppe/hingst og hvordan avkom de gir.  

Vi var veldig fornøyde med at Enghaugen Soraya gikk av med seieren i brun klasse!  Hun ble kåret til Champion brun i en alder av kun 8 lmnd. Soraya er etter Compass Serengeti (svart/grå) og EP Blockbuster (hvit). 

Vi stilte Ankalterud Otto for Grete og Trond Kittilsen. Han ble kåret til Champion svart. Vi deler gleden med Grete og Trond, siden Otto er etter vår Enghaugen Clara (beige) og Compass Auzengates Pride (lys brun).

Ellers så fikk vi jevnt fordelt premieringer på resten av flokken, alt fra 1.-6. premie. Vi kom hjem med 19 premier totalt, så vi er veldig fornøyde med det.

             

 

Bestill fra nettbutikken

Våre salgsvarer er tilgjengelig i egen nettbutikk med betalingsløsning for netthandel.