• Headerbilde 1

Vi på Enghaugen er stolte av våre alpakkaer, og det er jo ingen tvil om at de også er svært fotogene. Bildene på våre websider er tatt av fotograf Sissel Nystad, og vi gjør oppmerksom på dersom ikke noe annet er angitt er det hun som har kopirett til disse. Mer informasjon og flere bilder tatt av henne finnes på www.sisselnystad.com.

Her har vi et knippe av disse bildene, og er de ikke fine? Flere bilder finnes på våre Facebooksider (se lenke nederst på siden).

I sommer blir det mange criaer (= alpakkababyer) født hos Alpakka Enghaugen. Vesle Hedvik har startet ballet - hun ble født mandag 27.april og vi venter nå i spenning på hvem som blir den neste.    

Vi gjerder inn nytt beite til alpakkadamene og deres barn. Det nye beitet ligger lett synlig fra veien når du kjører innover i Ringstadhavna. Inntil de flytter dit, så går de på beitet ca.150 m fra Gårdsbutikken.  

Hingstene går på "Honningbeitet" på vei inn mot Fredrikstad Hundepensjonat.  De skal etterhvert flytte inn på sommerbeitet lenger inn i dalen her.  

Hvis du ønsker å se alpakkaene, så går de ute hver dag. Hvis du ønsker å kombinere det med besøk i gårdsbutikken, så er butikken åpen siste søndag i måneden, da er det også "rokkere" fra Rokkeringen Østfold der og lager garn på gamlemåten.  

Dersom du vurderer å skaffe deg noen alpakkaer, så ta kontakt for å avtale en "alpakkaprat", tlf. 901 77 632 eller epost: .

 

Bestill fra nettbutikken

Våre salgsvarer er tilgjengelig i egen nettbutikk med betalingsløsning for netthandel.