• Headerbilde 1

KURSET ER NÅ FULLTEGNET! Vi vil for sikkerhetsskyld opprette venteliste.

Den internasjonale anerkjente alpakka- og fibereksperten Cameron Holt fra Australia kommer endelig til Norge for å holde kurs!

Det blir to typer kurs, hvorav det første omhandler alpakkafiberen og det andre om utvelgelse av avlsdyr. Kursene vil bli avholdt to helger på rad i juni 2014, hvorav fiberkurset holdes først. Last ned kursinformasjon i pdf-format via lenkene eller klikk på bildene under for stor visning.

For maksimal utnyttelse er det ifølge Cameron Holt en fordel å ha basiskunnskapen fra kurset om alpakkafiber før man tar kurset om valg av avlsdyr. Derfor rabatteres de som følger begge kursene med til sammen kr. 750,- 

Det er begrensede antall plasser, så dersom du ønsker å delta på kurs(ene), vær rask med å sende påmelding til da prinsippet om "førstemann til mølla.." gjelder.

Kursene avholdes hos Alpakka Enghaugen. Pris for Kurs-Alpakkafiber kr.2500,-  Pris for Kurs-Valg av avlsdyr kr.1500,- Pakkepris for begge kurs kr.3250,-. Kursavgiften inkluderer lunsj og kaffe/drikke.

Det er bindende påmelding med depositum på henholdsvis kr. 1000,- for "Alpakkafiber"-kurset og kr. 500,- for "Valg av avlsdyr"-kurset.

Til kurset om "Valg av avlsdyr" vil vi, uten ekstra kostnader, kunne tilby muligheten for å medbringe egne dyr for vurdering. Dette må avtales med undertegnede ved påmelding. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Bestill fra nettbutikken

Våre salgsvarer er tilgjengelig i egen nettbutikk med betalingsløsning for netthandel.

 

 

alp1-800.jpg