• Headerbilde 1
15 september, 2017

Alpakkaeiere, lamaeiere og veterinærer var samlet til kurs

Vi har nå «landet» og er tilbake til hverdagen igjen etter en herlig kurshelg her på gården. Marty McGee Bennet holdt kurs i CAMELIDynamics for 18 entusiastiske alpakka- og lamaeiere og 2 veterinærer.. Når «gamle» erfarne alpakkaoppdrettere og lamaoppdrettere og helt nye alpakkaeiere møtes, så blir det en veldig fin miks hvor vi deler erfaringer og blir… Les mer..
03 februar, 2017

CAMELIDynamics 9.-10.september 2017

Forfatteren til klassikeren The Camelid Companion og sannsynligvis verdens i særklasse beste alpakka- og lamatrener, Marty McGee Bennett, kommer til Norge og Alpakka Enghaugen! Kurset er for nybegynnere og for deg som tidigere har deltatt på noe/noen kurser for Marty men kjenner at du trenger å repetere/lære deg mer under Martys pedagogiske veiledning.… Les mer..
03 mai, 2016

Utstillingens resultater

Vi reiste til utstillingen med 19 alpakkaer. Vi valgte å ta med de unge, det vil si fjorårets criaer og noen fra året før. Det er en fin anledning til å få vurdert "ungdommen",… Les mer..
10 april, 2016

Forberedelsene pågår for fullt

Årets alpakkautstilling står for døren og grimetrening av de unge har pågått en stund. Vi går sakte frem, gradvis tilvenning og innlæring. Vi lærer alpakkaene å forstå signalene… Les mer..
04 mai, 2015

Vårens vakre eventyr er i gang

I sommer blir det mange criaer (= alpakkababyer) født hos Alpakka Enghaugen. Vesle Hedvik har startet ballet - hun ble født mandag 27.april og vi venter nå i spenning på hvem som… Les mer..
08 mai, 2014

A Definitive Guide to Alpaca Fibre

Cameron Holt is a well-known leader in the alpaca education community who has been studying and researching alpaca fiber for decades in Australia and around the globe. Now, the… Les mer..
20 februar, 2014

Første gang i Norge - Cameron Holt!

KURSET ER NÅ FULLTEGNET! Vi vil for sikkerhetsskyld opprette venteliste. Den internasjonale anerkjente alpakka- og fibereksperten Cameron Holt fra Australia kommer endelig til… Les mer..
Guttaboys
22 desember, 2013

Kurs - Alpakka

I februar 2014 blir det kurs om og med alpakka! Har du alpakkaer eller går med tanker om å skaffe deg alpakka? Da er det sikkert mye du lurer på og "kommer til å lure på" i tiden… Les mer..
Butikken
13 desember, 2013

Hver søndag frem til Julaften

AlpakkaHuset gårdsbutikk holder åpent hver søndag kl.11-15 frem til Julaften! Hos oss finner du den perfekte julegaven til han/henne - liten og stor - til den som har alt! Varme… Les mer..
Tomb
01 desember, 2013

Åpen Julegård på Tomb

Lørdag 7.desember finner du AlpakkaHuset på Åpen Julegård hos Tomb. Vi tar med våre fantastiske Alpakka- og Bambusprodukter! Håper vi sees! Les mer..
Julemarked
17 november, 2013

Julemarked

Julemarked hos AlpakkaHuset gårdsbutikk - søndag 24.november En fin anledning til å handle julegaver! Rokkeringen Østfold skal treffes søndag 24.nov kl.11-15 hos AlpakkaHuset, og… Les mer..
Spinnekurs
17 oktober, 2013

Spinnekurs 9.-10.nov.2013

Nybegynnerkurs i spinning. For deg som ikke har spunnet før eller ønsker en oppfriskning. Du vil lære vanlige spinne- og tvinneteknikker. Kurset går over 2 dager - kl.10-16 begge… Les mer..

 

Bestill fra nettbutikken

Våre salgsvarer er tilgjengelig i egen nettbutikk med betalingsløsning for netthandel.

 

 

alp8-800.jpg