• Headerbilde 1

I februar 2014 blir det kurs om og med alpakka!Guttaboys

Har du alpakkaer eller går med tanker om å skaffe deg alpakka?  Da er det sikkert mye du lurer på og "kommer til å lure på" i tiden som kommer.  

Vi har også vært der, og det er fortsatt ting vi lurer på og nye ting vi kan lære!  Som de sier sier på Island, "det tar ca. 300 år å bli utlært hestemann", og vi vil si det samme gjelder alpakka!

Anne Line fra Alpakka Sigdal og Line fra Alpakka Enghaugen startet begge med hver sine 2 drektige alpakkaer i 2006, siden den gang har flokkene vokst og erfaringene er mange på godt og vondt. 

Vi ønsker å dele med dere de erfaringer, feil og opplevelser vi har gjort oss i disse årene, og kanskje vil dere få svar på ting dere lurer på om alpakka, og hvis dere kan "lære av våre feil", vil vi gjøre alpakkaene en tjeneste.

Kurset vil gå over 2 dager, hvorav dag 1 er teori og dag 2 er praksis.  Det legges opp til et hyggelig og sosialt kurs, hvor deltagere kan komme med ønsker og spørsmål utover de temaene vi tar opp.

Vi kjører det samme kurset to helger, et kurs i Sigdal og et kurs i Fredrikstad.  Er du interessert i å delta på kurs, så send oss en e-post med hvilken av datoene og sted som passer best for deg. 

Datoer for kursene er:

  • 8. - 9.februar 2014 - Fredrikstad
  • 15. - 16.februar 2014 - Sigdal

Kursavgift for 2-dagerskurs kr.850,-/pers inkl. lunsj begge dagene. 

  • E-post til Anne Line i Sigdal,
  • E-post til Line i Fredrikstad,

Lørdag kveld vil det bli mulighet for en felles middag og "alpakkaskravling" for de som ønsker det. Trenger du overnatting, så kan vi være behjelpelig med å finne egnet sted.

 

 

 

 

alp9-800.jpg